Предсједник општине Драгослав Шћекић са сарадницима организовао је новогодишњи пријем за предсједнике Мјесних заједница са територије Општине Беране.

На састанку, који је традиционалан и организује се сваке године, говорило се о важним и веома битним пројектима који су реализовани у 2017. години (изградња Водоводне мреже на територији општине, проблем одлагања комуналног отпада, санација Васових вода, Сточна пијаца, Паркинг простор, Спортски терени у МЗ, Хала спортова, Универзитетски центар,куповина механизације за град, реновирање улица и изградња нових итд. ) и пројектима који ће се реализовати у наредном периоду. Предсједник је истакао да је сарадња са Мјесним заједницама била на нивоу и изразио захвалност свима. Презентовало се досадашње стање и начин на који су дошли до рјешавања проблема. Локална управа је изашла у сусрет свим Мјесним заједницама у складу са финансијским могућностима. Активности ће се наставити и наредних година и трудићемо се да још више уложимо напора и изађемо у сусрет колико је могуће. Наравно, да проблеми увијек постоје, али локална управа увијек нађе рјешење за њих и ништа јој не представља нерјешиво. Предсједник је истакао да је од изузетног значаја добра сарадња са предсједницима Савјета мјесних заједница, јер су они спона између власти и грађана. Како је казао, међусобна сарадња резултирала је да се ријеше приоритетна питања и реализују многи пројекти.

Предсједници Савјета мјесних заједница су се захвалили на постигнутом и изнијели све своје проблеме који их тиште како би се у наредном периоду заједнички пронашли рјешење и остварили одређене циљеве.

Састанку су присуствовали предсједници свих Савјета мјесних заједница, потпредсједник општине Раде Кљајић, начелник Службе за заједничке послове Данко Мартиновић и савјетница у Служби предсједника Анђела Бојовић.