Предсједник општине Драгослав Шћекић уприличио је свечани пријем за предсједнике Савјета мјесних заједница беранске општине.

Шћекић је истакао да је за сваку локалну власт од изузетног значаја добра сарадња са предсједницима Савјета мјесних заједница јер су они спона између власти и грађана. Како је казао, међусобна сарадња је резултирала да се ријеше приоритетна питања и реализују многи пројекти. Предсједник се захвалио на сарадњи и најавио да ће локална управа и наредне године, у складу са финансијским могућностима, уложити напоре да се помогне свакој мјесној заједници у скалу са потребама и захтјевима грађана, који ће се уредно евидентирати на редовним обиласцима мјесних заједница.

У име представника мјесних заједница ријечи захвалности упутио је Драган Милић, предсједник Савјета мјесне заједнице Стари Град. Посебно је похвалио  општинску  одлуку  да се предсједницима Савјета опредијели симболична мјесечна накнада.

Присутне је поздравио и потпредсједник Општине Раде Кљајић, који се кратко осврнуо на нека актуелна питања у мјесним заједницама.