Руководство Општине Беране, поводом  завршетка пословне 2015. године и предстојећих новогодишњих и божићних празника, организовало је пријем за новинаре.

Пријему су присуствовали новинари дописништва Вечерњих новости, Вијести, Дана, Дневних новина, Побједе и Информера, те представници Радио Берана, Радија Црне Горе и портала Еспона.

Са дописницима медијских кућа, које  дјелују у Беранама, разговарали су предсједник општине Драгослав Шћекић, потпредсједник Раде Кљајић и шеф Бироа за односе са јавношћу Небојша Бабовић.

Предсједник Шћекић је истакао да је задовољан начином на који медији прате рад локалне управе, посебно због тога што има и критичких тонова који помажу локалној управи да унаприједи свој рад и исправи пропусте који се природно дешавају.

У име новинара руководству Општине на успјешној сарадњи захвалио се Мићо Секуловић (Вечерње новости), уз жељу да ће се таква сарадња наставити у убудуће.

Овом приликом сумирани су и пословни резултати за протеклу годину, изражено задовољство  сарадњом са медијима  и разговарано о могућностима још шире и  непосредније сарадње  са  свим  штампаним и  електронским медијима.

Представницима медија, на крају пријема, упућене су  честитке и лијепе жеље за Нову 2016. годину  и  Божић.