Други круг фото акције „Најљепше слике града“ почиње данас и трајаће до јуна. Фотографије са највише „лајкова“ биће представљене на изложби, у оквиру које ће бити проглашени побједници и додијељене награде.

текст

Сви заинтересовани грађани се позивају да учествују у другом кругу акције „Најљепше слике града“, слањем својих фотографија града директно у инбокс на нашој Фејсбук страници или Инстаграм профилу.

Након завршеног другог круга биће организована изложба на којој ће бити представљене фотографије које су наши суграђани слали током трајања акције. На истој ће бити проглашене побједничке и уручене новчане награде ауторима три фотографије са највећим бројем „лајкова“.

Подсјећамо, на фотографијама могу бити приказане панораме, поједини дјелови Берана, неки детаљи са градских улица, односно сваки садржај који показује љепоту нашег града.

Све фотографије које задовољавају опште критеријуме квалитета и теме акције одмах ће бити објављиване на нашим званичним страницама, на друштвеним мрежама, док ће фотографије са највише „лајкова“ бити постављене на сајту Општине Беране.