Направљен бедем од каменог насипа за заштиту главног пута од поплава, саниран дио пута како би саобраћај неометано функционисао…

Механизација Агенције за изградњу и развој и ЈП „Комунално“ Беране су током викенда направили бедем од каменог насипа поред главног пута према Шекулару на дијелу пута гдје је клизиште претходних дана избацило ријеку из корита. Бедем би требало да наредних дана, када се због најављених падавина очекује већи водостај ријеке, спријечи изливање према путу.

Такође је саниран дио пута према селу који је услед наглог топљења снијега оштећен за нормаланo функционисање саобраћаја.

„Општина Беране ће са својим jавним предузећима трудити да и у будућем периоду изађе у сусрет свим грађанима колико техничке могућности дозвољавају, али бих такође и замолио становништво на сеоском подручју да одржавају одводе поред пута, јер је вода главни проблем категорисаних и некатегорисаних путева у овом периоду великих падавина и наглог топљења снијега“, изјавио је помоћник секретара за пољопривреду Милутин Мићовић, који је координисао радовима.