Секретар за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Горан Фолић посјетио је данас локални одбор Синдиката просвјете, гдје је уручио вриједну донацију у виду спортске опреме и реквизита предсједнику ове организације Данилу Лекићу и његовим најближим сарадницима.

Општина донирала спортску опрему Синдикату просвјете

Фолић је овом приликом казао да ће локална самоуправа увијек имати слуха за сарадњу и партнерски однос са основним и средњим школама, као и синдикалним организацијама из нашег града.

„Дјеца школског узраста са територије наше општине присутна су у великом броју уразличитим спортским колективима и клубовима. Учествовањем на спортским такмичењима наши најмлађи суграђани показују да су посвећени правилном развоју. Значајну улогу у свему томе имају и њихови професори који такође учествују на спортским играма и на тај начин дају одличан примјер, односно додатно мотивишу ученике, како да кроз његовање здравих стилова  живота дођу до циља“, навео је Фолић.

Подсјећамо, Општина Беране и Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО на овај начин наставили су акцију донирања опреме спортским колективима, мјесним заједницама и школама са подручја наше општине.