Реализован је још један пројекат на уљепшавању парковске површине и платоа код Моравиних зграда у улици 29. Новембар. Донацијом Сава осигурања и издвојеним средствима Општине Беране спроведени су земљани радови, уређен плато и бехатон стазе и постављен нови мобилијар и саднице дрвећа.

На недавно одржаном састанку предсједник Општине Тихомир Богавац, шефица Службе за маркетинг и пр у компанији Сава осигурање Валентина Касалица и шеф пословнице у Беранама Аднан Адровић разговарали су о будућим пројектима који се тичу реализације оваквих и сличних активности.

Подсјећања ради, ово је једна у низу акција на уређењу зелених и других површина од стране Сава осигурања. Ова компанија учествовала је на уређењу градског парка поред Храма, а 2018. године у сарадњи са локалном управом организовала концерт популарног пјевача Аце Пејовића, који је одржан пред хиљадама грађана Берана и гостију са стране.

Када је ријеч о сличним активностим, Општина Беране је кроз пројекте обезбиједила и постављање бетонског мобилијара за неколико локација у граду.