Секретар Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, Дамјан Ћулафић, посјетио је јуче Фудбалски савез Црне Горе. Секретара Ћулафића су срдачно примили Момир Ђурђевац, генерални секретар ФСЦГ, као и Ранко Стијовић, секретар ФСЦГ – Удружења клубова Сјевер.

Тема састанка била је: обиљежавање великог јубилеја – 100 година Фудбалског клуба „Беране“, као и заједничко учешће у акцији „Спорт у беранским школама“, коју је покренуо Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране.

Секретар Ћулафић се захвалио ФСЦГ на несамјерљивој помоћи у развоју фудбала, коју је Беране до сада добило од ФСЦГ, особито у погледу обнове и изградње спортске инфраструктуре, али и на искреном, партнерском, односу који Општина Беране и ФСЦГ одржавају пројектима чија је реализација у току, те је Ђурђевца и Стијовића обавијестио о инцијалном плану, програму и начину обиљежавања великог спортског јубилеја, при чему је наишао на одобравање и охрабрење у реализацији замишљених корака.

Руководство ФСЦГ је срдачно прихватило понуду секретара Ћулафића да узму учешћа у споменутој акцији „Спорт у беранским школама“, нагласивши да ФСЦГ остаје отворен за сарадњу у реализацији свих подстицајних и одрживих пројеката.