У оквиру акције чишћења ,,Уклонимо дивље депоније”, коју је Д.О.О.,,Комунално” покренуло, радници овог предузећа спровели су више акција чишћења протеклих дана. Очишћена је дивља депонија на аеродромској писти као и депонија у насељу Риверсајд. Уз помоћ НВО Центар еколошких иницијатива, Комунално предузеће очистило је потез на магистралном путу Беране- Рибаревине, између два тунела, у непосредној близини манастира Шудикова, као и одмаралиште за возила на истој локацији. Уз помоћ ове НВО уклоњена је и велика дивља депонија код Лима, у близини рибњака.  У близини помоћних терена Градског стадиона, очишћен је нагомилани отпад и растиње.

Из Општина Беране и  Комуналног предузећа поручују грађанима,  да дају  допринос очувању очишћених  локација, да не дозволе поновну девастацију природног окружења и да, након спроведених активности, поштују правила правилног одлагања отпада.

Насеље Риверсајд

Како је раније саопштено, основни циљ акције је уклањање дивљих депонија са територије општине, насталих несавјесним одлагањем грађевинског, биолошког и другог отпада  на локацијама које за ту сврху нису предвиђене.  Поред овога, један од циљева акције јесте и подизање нивоа свијести грађана Берана о правилном одлагању отпада,  у циљу очувања животне средине и одржавања чистоће града, приградских насеља и села.

Поред Лима ( непосредна близина Рибњака)

Комунално предузећа, акцију спроводи у сарадњи  са партнерима: Општином Беране, односно Секретаријатом за инспекцијске послове и Комуналном полицијом, Агенцијом за изградњу и развој Берана и Иванград Студиом.