Одличним наступом на беранском фестивалу из ведра неба у режији Томкрафта, једног од најбољих Ди – џејева данашњице, експлозивним сетом Зап ми строуб и енергичним наступима Небс Џека и Ди – џеј Попсија, завршен је овогодишњи Тандр Фест који је са око 15.000 посјетилаца из читаве државе, током обје вечери, најпосјећенији догађај овог типа на сјеверу Црне Горе.

20232059_1567836413234733_2814633531720525993_o

Организатори једног од најбољих музичких фестивала у Црној Гори могу бити више него задовољни јер поред одличне посјете са пуним правом могу рећи да је четврто издање Тхундер феста било, и када се погледа листа учесника, најквалитетније до сада јер су и прво и друго вече обиљежили наступи великих свјетских и регионалних звијезда.

DSC_0377

Шлаг на торту дводневног музичког хепенинга на беранском аеродрому ставио је Томкрафт, један од најбољих Ди – џејева на свијету, који је својим сетом потписао завршну журку на Тандр фесту. Он је био уједно и главни разлог што је велики број публике на аеродрому остао до касно у ноћ.
Друго вече овогодишњег Тандр феста обиљежио је и састав Зап ми строуб фантастичним наступом, али и Небс Џек који је подсјетио на свој наступ од прошле године на беранском аеродрому који је био одличан.

Љубитељи доброг звука уживали су и у наступу Ди – џеј Попсија, који је показао зашто је један од најбољих градских Ди – џејева.

DSC_0254

Тандр Фест, који је ове године одржан по четврти пут, оправдао је статус највећег фестивала на сјеверу Црне Горе за младе, имајући у виду број посјетилаца, а и музичког хепенинга који доводи најквалитетнија имена из свијета електронске и хип хоп музике.

Берански фестивал је показао да ове врсте музике имају своју публику на сјеверу Црне Горе а самим тим и будућност.