Поводом десет година пословања Сава осигурања у Црној Гори, Сава осигурање у сарадњи са Општином Беране и Туристичком организацијом организује велики концерт популарног пјевача Аца Пејовића у сриједу 1. августа, са почетком у 21.00 сат, у главној улици у Беранама.

Већ двије деценије Пејовић важи за једног од најбољих пјевача на регионалној музичкој сцени, који је препознатљив по великом броју хитова, одличној свирци и доброј атмосфери на наступима.

Атмосферу ће прије његовог наступа својим сетовима загријати градски Ди – џејеви Ланми и Цако.

Беранци и гости са стране ће, након концерта Бобана Рајовића на истом мјесту за Дан општине 21. јула, пред 10.000 људи, петог Тандр феста (Thunder fest) на беранском аеродрому који је протеклог викенда окупио  15.000 посјетилаца за двије вечери, а на којем су наступиле велике звијезде регионалне и свјетске хип хоп и електро сцене попут клапе Ху си (Who See), њемачког Ди – џеја Томаса Голда (Thomas Gold), састава ТХЦФ и других, затим моторијаде на којој су наступaли рок бендови Ничим изазван, Кругови у житу… а која је одржана средином мјесеца јула на простору бивше фабрике Целулозе, овога пута уживати у још једном музичком хепенингу у склопу манифестације Беранско културно љето.

Подсјетимо, поред концерата популарних извођача током трајања поменуте манифестације посјетиоци су имали прилике да бесплатно погледају представе, посјете концерте класичне музике, али и да присуствују изложбама и књижевним вечерима.

Концертом групе Легенде 10. августа на излетишту Јасиковац званично ће се завршити културно љето у нашем граду.