У згради Општине данас је приређен пријем за побједнике конкурса „Најљепше украшен и окићен простор поводом новогодишњих и божићних празника“. Награђене су примили потпредсједник др Зоран Марсенић, Анђела Бојовић, савјетница у Секретаријату за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО и Дејан Мартиновић, предсједник Комисије.

Општина Беране је у сусрет новогодишњим и божићним празницима формирала Комисију која је имала за циљ да одабере најљепше украшен и окићен простор у градском и приградском подручју. Награде су додијељене у четири категорије: за најљепше украшено двориште, кућу, балкон и пословни простор.

У категорији најљепше украшено двориште награду је добио Зоран Стојановић са Доњих Луга, док је за најљепшу украшену кућу проглашена кућа Дејана Пајковића из Берансела. Награда за најљепше украшен балкон припала је Игору Ћулафићу из улице VII црногорске, а за најљепше украшен пословни простор хотелу „Лука’с“.

Представници Општине честитали су награђенима и објаснили да је ово први пут да локална управа организује једну овакву активност  уз увјерење да ће то бити пракса убудуће.

Побједницима конкурса уручуне су новчане награде.