Ово је био један од најпосјећенијих наступа у главној беранској улици, према процјенама полиције…

Београдски синдикат одржао је синоћ спектакуларан наступ на Thunder festu у Беранама.

ВИДЕО:

https://www.facebook.com/100064366351198/posts/pfbid02zgjd2MHsmvKfz5cginy3fHTyk9iq3piWET7mhw1tx61NBUx9yLvZuLu3NRSDDR4Kl/?app=fbl

На хиљаде посјетилаца у главној улици је заједно са најпопуларнијим реп бендом у региону пјевало њихове највеће хитове попут „Систем те лаже“, „Алал вера“,“Догодине у Призрену“, „Једина Српска“, „Свиће зора“, „Балада дисидената“… а имали су прилику да чују и пјесме са најновијег албума “Синдикално пролеће”.

„Хвала што сте дошли у оволиком броју. Велики риспект!“, поручили су чланови Синдиката.

Ово је био први њихов наступ у Беранама за скоро двије и по деценије постојања и један од најпосјећенијих концерата у главној беранској улици до сада, према процјенама полиције.

Специјална гошћа Београдског синдиката била је Павелина Радованић са којом су момци први пут уживо извели заједничку пјесму „Теци реко“, а она је у наставку отпјевала још неколико нумера.

На овогодишњем највећем фестивалу на сјеверу Црне Горе за младе наступили су и најбољи градски Ди-џејеви Савке, Вики, Пасиџзер и Трипл дабл.

Берански фестивал – Thunder fest, који окупља регионалне и свјетске звијезде електронске и хип хоп музике, ове године је организовао Секретаријат за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране, у оквиру Беранског COOLturnog ljeta.