Завршени су радови на асфалтирању пута у засеоку Драгосава (МЗ Полица), у дужини од 1285 метара.

Предсједник општине Драгослав Шћекић са сарадницима, директором Агенције за изградњу и развој Миром Вешовићем и савјетником за пројекте из области пољопривреде Милутином Мићовићем, обишао је завршне радове на поменутој дионици.

Aсфалтирањe овог пута реализовала је Општина Беране у сарадњи са Министарством пољопривреде и руралног развоја, а посредством Пројекта развоја кластера и трансформације руралних подручја у Црној Гори и Међународног фонда за развој пољопривреде (ИФАД).

Средства опредијељена за реализацију овог пројекта, у износу од 60.000 евра, утрошена су за асфалтирање 1 км пута на овом подручју.

Општина Беране је из свог буџета, препознајући реалне потребе грађана засеока Драгосава, а у договору са извођачем радова, издвојила средства за асфалтирање још 285 метара пута како би се спојила читава цјелина у овом дијелу и на тај начин повезала три путна правца укупне дужине 1285 метара.

Општина ће и убудуће, као што је то чинила до сада, издвајати средства за улагања на сеоском подручју како би живот тамошњих становника учинила квалитетнијим а у исто вријеме створила могућности за подизање стандарда живота и улагања на читавој територији општине Беране.