Берански рукометаши заузели су четврто мјесто на 56. МОСИ одржаним у Сокоцу (Република Српска).

Рукометаши МОСИ Беране

Иако су током такмичења показали одличну игру, због нешто лошије гол разлике у односу на екипу Пријепоља нису наступили у финалу, па су тако у мечевима за коначан пласаман од четвртог до шестог мјеста, савладали прво Бијело Поље са 30:22, док су службеним резултатом побиједили Пљевља 10:0 – због непојављивања ове екипе на заказаној утакмици.

Прије тога наши момци су у групи Ц, која је важила за најтежу, били други уз двије побједе и један пораз. Бољи су били у мечевима против екипе домаћина Сокоца (24:19) и Пожеге (29:21), а имали су само један пораз од Пријепољаца (13:8).

Према ријечима тренера Милана Нововића остаје жал због неосвојене медаље.

„Можда је наша највећа грешка што нисмо добили утакмицу против Пријепоља али морам нагласити да нисмо играли два пута по 25 минута већ по петнаест. Ми смо рачунали на педесет минута, гдје би сигурно због наше спремности стигли тај резуллтат или чак побиједили али шта је ту је сада“, казао је он.

Рукометаши МОСИ Беране

За Беране су играли: Немања Поповић, Данило Дошљак, Филип Бабовић, Никола Чукић, Немања Марсенић, Филип Марсенић, Лука Дошљак, Ерис Адровић, Амел Шунтић и Ђорђе Фолић.

Тренери су поменути Нововић и Велибор Обрадовић.