Чланови спортских клубова из Берана по други пут присуствовали су  фудбалској утакмици  квалификација за Лигу шампиона и Лигу Европе.  На стадиону ,, Рајко Митић“ млади спортисти из Берана са трибина бодрили су фубдалере Црвене Звезде, који су пред око 25.000 навијача, савладали ФК Клуж са 4:0 у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе.


Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, Фудбалски клуб Црвена Звезда и наш прослављени ватерполо репрезентативац Никола Рађен, организовали су до сада  двије посјете најмлађих спортиста нашег града на међународне фудбалске утакмице квалификација за лигу шампиона и лигу Европе.
Утакмицама је присуствовало 50 дјеце из беранских спортских клубова са пратиоцима. Судећи по резултату фудбалери Црвене звезде имали су добру подршку са трибина од стране младих беранских спортиста.

Како је саопштено из Секретаријата за спорт, планови за будући период су и организација одласка спортиста из Берана и на утакмице ФК Партизан, на задовољство чланова клубова из Берана који су љубитељи црно бијелог клуба.