Општина Беране, Секретаријат за спорт, у сарадњи са Боксерским клубом „Раднички-Беране“, с поносом најављује Међународну боксерску ревију „Беранска рукавица 2023“ – Меморијал Жарко Нишавић Далтон. Овом приликом, позивамо све суграђане, госте и заљубљенике у бокс да нам се придруже и увеличају ову спектакуларну спортску манифестацију. Међународна боксерска ревија „Беранска рукавица 2023“ одржаће се у суботу, 10. јуна 2023. године, с почетком у 15:30 часова у берaнској спортској дворани.

„Беранска рукавица 2023“ ће бити одржана у част Жарка Нишавића Далтона, легенде југословенског бокса, једног од чланова некадашње велике генерације беранских боксера који су проносили славу нашег града широм бивше СФРЈ. Овај Меморијал је прилика да се сећамо његових успеха и да пружимо подршку новим генерацијама боксера који теже ка постизању врхунских резултата.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже и да увеличају ову изузетну спортску манифестацију. Улаз је слободан за све посјетиоце. Место дешавања је Спортска хала у Беранама, која ће бити епицентар узбуђења и врхунских боксерских мечева. Очекујемо велики број учесника из различитих земаља, а квалитет и узбуђење овог догађаја гарантују прави боксерски спектакл, поручују организатори.

У име Општине Беране и Боксерског клуба „Раднички-Беране“, срдачно вас позивамо да нам се придружите 10. јуна у 15:30 часова у Спортској хали у Беранама и да својим присуством увеличате ову спортску манифестацију. Будите дио „Беранске рукавице 2023“ и пружите подршку нашим боксерима у њиховој борби за врхунске резултате.