Радови на реконструкцији, адаптацији и опремању Мале сале Општине Беране су завршени, а први састанак је одржан већ данас.

Мала сала добила нови изглед

„Сала је добила потпуно нови изглед. Ентеријер је измијењен и сада, после дужег времена, створени су сви услови да се у једном пријатном амбијенту користе услуге Мале сале, организују и одржавају у њој састанци са пословним сарадницима, грађанима и разним делегацијама, али и одржавају вјенчања“, казао је Данко Мартиновић, начелник Службе за заједничке послове.

Према његовим ријечима реконструкција општинске сале је само један у низу пројеката које је реализовала локална управа у последње вријеме.

Мала сала добила нови изглед

„Причињава ми задовољство што могу констатовати да је ово, после недавног отварања Архива Општине Беране, који важи за најбоље уређен општински архив у Црној Гори, само један у низу реализованих пројеката које је Општина завршила у последње вријеме. То представља један континуитет и велики успјех и сада се слободно можемо похвалити да имамо једну савремену и репрезентативну салу у сваком смислу“, истакао је Мартиновић и додао:

„Реализацију пројекта реконструкције Мале сале финансирала је Општина Беране. Укупна вриједност свих изведених радова и комплетног опремања сале са намјештајем (столови, столице, завјесе и драперије) и маскама за радијаторе износи око 30 хиљада евра“.

На крају је најавио да ускоро почињу радови на реконструкцији и адаптацији комуникација у згради Општине Беране, ходника, холова и степеништа, тако да ће и унутрашњост Општине Беране, како је казао, ускоро добити сасвим другачији и љепши изглед.