Позоришном представом „Мачак у чизмама“ коју је на сцени Центра за културу извело Позориште лутака из Мостара, завршен је IV Међународни фестивал глумаца, пјевача и забављача“Лимско срце“. У овој представи уживали су малишани из ЈПУ „Радмила Недић“ и ученици основних школа из Берана. Да су најзначајнија институција културе за дјецу и младе у Мостару, да учествују у етичком и естетском формирању дјеце, потврдили су својим наступом у Беранама.
На програму Фестивала 18.10.2017. године, за ученике свих основних школа, укључујући сеоске школе и подручна одјељења, одигране су представе у продукцији УР „Призор“ из Београда и Позоришта из Трстеника.
Представа „Девојчица из шуме“ позоришта „Призор“ из Београда, коју је режирао Раде Вуковић, коју играју сјајни београдски глумци изазвала је велику радост најмлађе публике. Базирана на познатој причи „Књига о џунгли“, са јунацима Машом и медом и причом о природи, пријатељству, праведности и злим ловцима, била је прави ужитак за дјецу и изазвала бурне емоције.
Позориште из Трстеника (дјечија сцена) извела је представу „Прасећа рокерско-еколошка бајка“. Ову представу режирао је и текст написао је Милош Милошевић – Шика, а играла су дјеца за дјецу. Тематика ове представе је очување природе и планете земље а урађена је као мјузикл.
Свим основним школама, ЈПУ „Радмила Недић“ и ЈУ Дневном центару за дјецу са тешкоћама и сметњама у развоју у име Центра за културу захвалницу за допринос Фестивалу „Лимско срце“ уручила је Горица Ћулафић која је и водила програм. Дипломе и пригодне поклоне свим гостујућим ансамблима уручио је Вуко Трифуновић, руководилац службе за културно умјетничку дјелатност. Након одиграних шест позоришних представа, ансамбала из Петровца на Млави, Београда, Трстеника, Мостара, Котора и Берана, остаје задовољство због успјешно реализоване манифестације, свих учесника у пројекту и малишана, школа, родитеља, Центра за културу као организатора и Општине Беране као покровитеља ове манифестације.
Ученици свих основних школа са градског и сеоског подручја као и подручних одјељења уживали су у чаролији позоришта током четири дана Фестивала „Лимско срце“, који је окупио око 3000 најмлађих Беранаца. Са надом и жељом да ова манифестација расте и траје и постане традиционална, успјешно је завршен IV Фестивал глумаца, пјевача и забављача „Лимско срце“ 2017.