Предсједник Општине Беране Вуко Тодоровић посјетио је данас полазнике Школе за основно музичко образовање. Тим поводом предсједник Тодоровић и директорица Школе Милена Зоњић уручили се уџбенике које је локална самоуправа обезбиједила за ученике прва четири разреда за школску 2022.-2023.годину, као што је била пракса претходних година. ,,Желим вам срећан почетак стицања музичког образовања и успјешне и безбрижне дане које ћете провести у установи препознатој по професионалном наставном кадру и генерацијама дјеце које су своје основно музичко образовање стеклe у њој“, казао је Тодоровић.


Директорица Музичке школе Милена Зоњић захвалила се Општини Беране на значајној донацији, која представља велику олакшицу и за ђаке и родитеље. ,,Знамо колико у овом времену кризе значи свака помоћ родитељима и хвала Општини Беране што даје приоритет образовању, јер улагање у образовање је улагање у будућност“, казала је Зоњић и честитала првацима полазак у Музичку школу.


Предсједник Тодоровић је казао да ће Општина и убудуће, у складу са приоритетима и финансијским могућностима, наставити да помаже образовне установе са територије Општине.