Дан општине Беране биће прослављен великим кoнцертом поп састава Лексингтон бенд у недељу 21. јула, са почетком у 21 час, у улици Игумана Мојсија Зечевића (главна улица), казао је за наш сајт Иван Радевић, директор Туристичке организације Беране.

„Концерт поводом Дана општинe, у нашој организацији, традиционално окупља више хиљада Беранаца и гостију са стране у главној улици, тако да смо сигурни да ће то бити случај и ове године“, казао је он.

лексингтон бенд беране

У телефонском разговору са Бојаном Васковићем, пјевачем и фронтменом Лексингтон бенда, сазнали смо да са нестрпљењем очекују дружење са публиком у нашем граду.

„Први пут наступамо у Беранама, тако да са нестрпљењем чекамо да одсвирамо уживо највеће хитове“, рекао је Бојан.

„Добро да није неко веће зло“, „Како је, тако је“ „Дођи ове ноћи“, „Потражи ме“, „Нема шансе“, „Ја те срећом частим“, „Справа“, само су неке од пјесама које ће публика моћи да чује на концерту 21. јула.

Наступом овог бенда на отвореном наставља се манифестација Беранско културна љето, у оквиру које посјетиоци могу да погледају представе и изложбе, с уједно је и увод у још један музички догађај у организацији ТО Беране, а то је шести електронски и хип хоп фестивал Тандр фест, који важи за највећи на сјеверу Црне Горе за младе.