Поводом обиљежавања Дана општине Беране у недељу 21. јула од 21 час у главној улици биће одржан велики концерт Лексингтон бенда.

ДАН ОПШТИНЕ БЕРАНЕ: Концерт Лексингтон бенда

Као предгрупа наступиће домаћи поп – рок музичари Петар Девић и Ново Бракочевић, а како наводе организатори, за публику су спремили још музичко-сценских изненађења.

ДАН ОПШТИНЕ БЕРАНЕ: Концерт Лексингтон бенда

Овај концерт у организацији Туристичке организације Беране, а под покровитељством Општине Беране, само је један у низу догађаја у склопу 40. јубиларне манифестације „Беранско културно љето“, која је почела 1. јула и трајаће до 6. августа.

“Концерт у главној улици окупља годинама уназад хиљаде и хиљаде посјетилаца из Берана и сусједних градова, тако да смо сигурно да ће то бити случај и овај пут”, казао је директор Иван Радевић и најавио:

“Следећег викенда, односно 26. и 27. јула, на беранском аеродрому одржаће се шести Тандр фест у нашој организацији. На фестивалу ће наступити велике звијезде електронске и хип хоп сцене”.

Лексингтон бенд је, да подсјетимо, поп група из Београда, основана 2004. године. Важе за један од најпопуларнијих састава у региону. Током своје каријере имали су велики број наступа и концерата.

У Београду су, на стадиону Ташмајдан, 2017. године одржали концерт пред више од 13.000 људи.

Њихови највећи хитови су: Добро да није веће зло, Мирис кармина, У срце ударај, Пришла, Потражи ме, Дођи ове ноћи, Годинама, Донеси, Летње кише, Не постоји разлог, Како је, тако је…