Глумци беранског позоришта пред пуном великом салом КИЦ-а „Будо Томовић“ одиграли су позоришни комад ,,Идемо у Лов”, француског писца Жоржа Фејдоа. За ову комедију драматургију и режију радио је Горан Бјелановић, уз асистенцију Давида Дољанице.Након вишеминутног аплауза публике, редитељ Бјелановић изразио је задовољство што је представа одиграна пред подгоричком публиком:“ Озарена и насмијана лица публике показала су да се труд и рад уложен током спремања овог позоришног комада исплатио. Ово је прва предства која значи обнављање позоришног свијета у Беранама, које је иначе имало најстарије аматерско позориште у Црној Гори“- казао је он и додао са се беранско аматерско позориште обновило првенствено захваљујући разумјевању и подршци предсједника општине Драгослава Шћекића, ентузијазму и упорности директорице ЈУ „Центар за културу“ Беране Слободанке Ивановић и подршци Министарства културе Црне Горе.

Глумица у представи Марија Иритано је истакла да да иза глумачке екипе већ стоји неколико успјешних гостовања са овим комадом: „ Мисија наше глумачке екипе је да публици ведрим садржајем донесемо мало смијеха и релаксације. Због тога смо и почели са комадом „Идемо у лов“, јер смо сматрали да би комедија највише привукла пажњу публике. Испоставло се као добар потез, што и показује пуна сала КИЦ-а“- истакла је она.

Предства је реализована у продукцији ЈУ ,,Центра за културу“ Беране, под покровитељством Министарства културе Црне Горе и Општине Беране.