У оквиру програма „Кока – Кола подршка младима“ биће одржане радионице од 17. до 19. априла у просторијама Регионалног бизнис центра (РБЦ) на Рудешу.

„Кока – Кола подршка младима“ је национални програм компаније Кока – Кола ХБЦ Црна Гора, који младима у Црној Гори омогућава да унаприједе своје личне и професионалне вјештине, како би лакше дошли до посла.

Програм се реализује у сарадњи са Заводом за запошљавање и Министарством рада и социјалног старања Црне Горе, од 2017. године.

У 2019. години у плану су радионице за младе у седам градова – Подгорици, Никшићу, Бијелом Пољу, Беранама, Пљевљима, Бару и Тивту. Један циклус радионица биће одржан у периоду април – мај, док ће други циклус бити реализован у периоду септембар – новембар.

За радионице у Беранама можете се пријавити онлајн, путем линка:
https://coca-colapodrskamladima.me/?utm_source=Facebook&utm_medium=FB_linkshare&utm_campaign=FB_linkshare&utm_term=0504_FBlinkshare&utm_content=0504_FBlinkshare&fbclid=IwAR0VqLWSfFTSCZ8_Ahjpr_Rn-FNnNpPXhe-7HyD4HXgriTR4HSOjL-Gy3WQ

Програм се спроводи кроз тродневне интерактивне радионице и полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унаприједе своје личне вјештине и стекну практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.

Уз тродневне радионице, дио програма се одвија и кроз дигиталну платформу, која ће путем он лине предавања, радионице и бројну литературу младима омогућити додатну едукацију.

Сви полазници по завршетку едукације добијају сертификат који издаје Кока – Кола ХБЦ Црна Гора.