Јована Јововић, ученица Средње мјешовите школе из Андријевице, побједница је литерарног конкурса на тему „Твоје је да корачаш“. Друго мјесто припало је Нађи Дубак, такође ученици ове школе, док је трећи био Сава Ђукић, ученик Гимназије „Панто Малишић“ из нашег града.

текст

По мишљењу стручног жирија, у саставу: Дамјан Ћулафић, Ранка Томовић и Велимир Ралевић; међу десет најбољих учесника конкурса нашли су се и Јасна Тијанић, Нађа Марјановић, Сандра Дубак и Мартина Ивановић, ученице Средње мјешовите школе из Андријевице, затим Александра Спалевић и Стефан Бошковић из Гимназије „Панто Малишић“, као и Милена Радичевић, ученица ССШ „Вукадин Вукадиновић“.

У име организатора, Народне библиотеке „Др Радован Лалић“, која је у саставу беранског Центара за културу, директорима школа, ученицима и њиховим менторима захвалила се Марија Иритано, библиотекарка, која је уједно била и водитељка програма. Она је нагласила да ће три најбоља рада бити објављена у сљедећем броју часописа „Токови“, чији је издавач  поменута установа.

У музичком дјелу програма наступио је Сергеј Арсенијевић, ученик Школе за основно музичко образовање у Беранама.