У предивној атмосфери, на једном од најљепших мјеста у нашем граду, спомен комплексу „Јасиковац“, одржан је концерт музичке звијезде Јелене Томашевић.

Раскошан глас ове умјетнице, бројна публика, позитивна енергија, амбијент, природа, споменик учинили су вече чаробним.

„Концерт на Јасиковцу је испунио очекивања, посјета и наступ су били фантастични и зато смо изузетно задовољни. Пјевачица Јелена Томашевић је заиста показала зашто је толико цијењена умјетница, а богат садржај Беранског културног љета је морао да се заврши на овако високом нивоу“, истакао је Зоран Јојић.

Јелена је казала да први пут наступају у оваквој атмосфери и да уживају када имају концертe на отвореном.

„Амбијент је био божанствен, добро смо се осјећали ми на бини и публика, а то је оно најбитније. Питала сам публику у једном моменту да ли ви осјећате исто што и ја, јер сам заиста осјетила љубав, топлину и да дишемо заједно.

Дивно је када идете у неки град први пут, не знајући шта да очекујете, зато сам пресрећна што ће ми Беране остати у предивном  сјећању“, казала је Томашевић.

Поред својих хитова, ова поп пјевачица је отпјевала и неколико традиционалних пјесама, на које је беранска публика добро одреаговала, пјевајући их у глас и показујући  мало другачије емоције.

Концертом Јелене Томашевић завршено је Беранско културно љето.