Општина Беране изражава задовољство извјештајем Државне ревизорске институције, која је дала позитивно мишљење на финансијско пословање наше локалне управе. Ово је са једне стране, доказ успјешног, поштеног и савјесног рада радника запослених у локалној управи, а са друге стране даје нам додатни импулс и подстрек да у сваком погледу наставимо са још бољим, квалитетнијим и успјешнијим радом.

Користимо прилику да се захвалимо свим запосленим у нашој општини, који су и на овај начин постали примјер успјешне локалне управе, и послали позитивну слику осталима у Црној Гори. Такође, овим путем се захваљујемо представницима Државне ревизорске институције на једном изузетно коректном пословном односу приликом боравка у нашој Општини, и крајње професионалном извјештају. Овај извјештај нас, свакако обавезује на још боље и успјешније резултате у наредном периоду, уз усвајање свих оних препорука, које ће свакако допринијети још квалитетнијем и успјешнијем раду наше локалне управе.

И да заључимо позитивно мишљење ДРИ, уствари представља још једну потврду како законитости, тако и квалитетног функционисања наше општине.