На конститутивној сједници новоизабрани Савјет мјесне заједнице Полица једногласном одлуком присутних чланова изабрао је Новака Зекића за предсједника, а за његовог замјеника именован је Милан Цикић.


Нови сазив Савјета те Мјесне заједнице изабран је крајем прошлог мјесеца, а према одлуци која је донијета на Збору грађана, у наредне двије године Савјет ове Мјесне заједнице ће чинити 11 чланова, који су једногласно изабрани, у саставу: Мико Обадовић (Маште), Слађо Илић (Маште), Живко Боричић (Драгосава), Веско Ђуришић (Бабино), Драган Вељић (Бабино), Новак Зекић (Горажде), Бранко Ђукић (Горажде), Будо Поповић (Горажде), Милун Тмушић (Тмушићи), Мило Цикић (Заграђе) и Славо Михајловић (Заграђе).


Овом приликом, потврђен је и Надзорни одбор од три члана, у саставу: Мило Тмушић (Тмушићи), Вуксан Голубовић (Драгосава) и Радослав Ђуришић (Бабино).

До сада су функцију предсједника и замјеника Савјета успјешно обављали Бобан Вељић и Миомир Масловарић, који су новом руководству пожељели пуно среће у будућем раду.

У име Општине Беране, зборовима мјештана и сједници Савјета присуствовала је савјетница за мјесне заједнице у Секретаријату опште управу и друштвене дјелатности Милица Рачић.