На сједници Скупштине општине Беране , која је одржана 16. јуна , изабран је предсједник Општине Беране  Вуко Тодоровић, дипломирани инжењер машинства. За Тодоровића је гласало 19 одборника нове већине из редова Демократског фронта, Демократске Црне Горе, покрета Беране сад, Праве и Уједињене Црне Горе.

Вуко Тодоровић

Тодоровић је био носилац листе коалиције ДФ-а „За будућност Берана“ . Рођен је 24.12.1975.године у Беранама. Основну школу је завршио на Полици  а  Средњу Техничку школу у Беранама. Машински факултет је завршио у Косовској Митровици и стекао звање дипл. машински инжењер. Радио је у: ИГМ ,,Циглана“ и ,,Гранит“. Од 2014.године обављао је дужност извршног директора ДОО ,,Водовод и канализација „ -Беране. Потредсједник је ОО Нове српске демократије. Ожењен је и отац двоје дјеце.

Скупштина Општине Беране , на сједници одржаној 23.јуна донијела је Одлуке о давању сагласности на Одлуке Предсједника Општине о именовању потредсједника, Дамјана Ћулафића, дипломираног правника,   носиоца листе Демократа и Младена Премовића, привредник из Берана,  носиоца  листе покрета “Беране сад” . Они су изабрани гласовима 19 одборника нове коалиционе већине коју чине Демократски фронт (ДФ), Демократска Црна Гора (Демократе), Покрет „Беране сад“, Права Црна Гора и Уједињена Црна Гора.

Дамјан Ћулафић и Младен Премовић