ДОО „Комунално“ Беране спровело је ванредну акцију чишћења дивље депоније, формиране у улици Слободе и мира. У акцији чишћења учествовали су запослени Комуналног са механизацијом. На овој локацији, као и на другим на којима су биле формиране дивље депије, саопштавају из Комуналног, биће свакодневне контроле Комуналне полиције, како би се стало на пут несавјесном одлагању комунaлног и другог отпада.

Nakon Akcije čišćenja


На овој локацији у претходном периоду долазило је до формирања дивљих депонија па је Комунално неколико пута споводило акције уклањања нагомиланог отпада, што је додатно оптеретило буџет предузећа. Како чишћење наведене површине није предвиђено планом редовног одржавања чистоће улица и јавних површина, који финансира Општина Беране, трошкове чишћења сносило је ДОО „Комунално“ Беране.


ДОО „Комунално“ Беране свим својим редовним и ванредним активностима даје несебичан допринос у борби за чистију и здравију животну средину. Из овог предућа позивају суграђане и суграђанке да дају свој допринос тиме што ће отпад олагати на мјестима која су за ту сврху предвиђена. У случају да грађани нису у могућности да отпад адекватно одложе, потребно је да контактирају Д.О.О. ,,Комунално”, које ће у најкраћем року реаговати, односно упутити на рјешење дате ситуације.


Из Комуналног апелују на дио савјесних грађана да сваку неправилност која се односи на несавјесно одлагање отпада пријаве Комуналној полицији.