Школа за основно музичко образовање упућује позив свим грађанима Берана и подржаваоцима музичког образовања да присуствују донаторског вечери, која ће се одржати у уторак, 12.12., са почетком у 19.00 часова у сали Центра за културу.

Главни циљ овог догађаја је прикупљање средстава за набавку нове хармонике која ће служити у настави и практичном раду ученика ове установе.

Очекује се да ће вече бити испуњено квалитетним наступима ученика који ће пружити јединствену атмосферу уз разноликост музичких жанрова.

„Сви који дијеле страст према музици и подршци младим талентима су добродошли да нам се придруже овој мисији. Сваки допринос је од велике важности за остварење нашег циља“, изјавила је директорица школе Милена Зоњић.

Улазнице за донаторско вече нису одређене, тако да сваки грађанин може, сходно својим приликама, симболично донирати на самом улазу у Центар за културу, непосредно прије почетка програма.

Ово донаторско вече представља прилику за заједницу да се удружи и пружи подршку младим талентима како би се осигурало квалитетно музичко образовање за будуће генерације.