Општина Беране, у сарадњи са компанијом „Еко брвнаре“ из Рожаја, донирала је мобилијар за игралиште ЈПУ Вртићу ,,Радмила Недић“. Тим поводом, предсједник Општине Беране Вуко Тодоровић и потпредсједник Дамјан Ћулафић посјетили су ову установу.

Кроз донацију мобилијара за дјечије игралиште, према ријечима предсједника Тодоровића, локална самоуправа има за циљ да макар дијелимично обезбиједи боље услове за игру дјеци која своје  предшколске дане приводе у овој установи.

Директорица ЈПУ ,, Радмила Недић” Марина Гојковић захвалила се срдачно донаторима и нагласила да овакав вид помоћи од суштинског је значаја за град, ако се узме као чињеница да вртић похађа стотине  малишана са територије општине.  Овакве иницијативе су такође од великог значаја за подизање квалитета боравка дјеце у предшколској установи и знатно утичу  на њихов психо-физички развој, казала је Гојковићева.

Током прошле године локална самоуорава обезбиједила је беранском вртићу играчке , едукативни материјал као и пројектор са платном.