Младенце очекује поклон викенд- путовање и ваучер за куповину у бутику ,,Тwins“

Како је и раније саопштено, колективно вјенчање, које се ове године одржава у организацији Секретаријата за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране, заказано је за четвртак, 22. јун, у Хотелу Беране. Младенце очекује поклон викенд- путовање и ваучер за куповину у бутику ,,Тwins“. Пријављивање је траје до 15. јуна на број телефона 068 882 288.


„Парови који желе да своју љубав крунишу браком могу да се пријаве за колективно вјенчање које ће у Беранама бити одржано у другој половини јуна. За учешће у овој манифестацији, будући младенци могу да се пријаве до 15. јуна“, саопштено је из Секретаријата.


Као и до раније, вјенчање ће се одржати под покровитељством Општине Беране а Хотел Беране, уз чију подршку се одржава, резервисан је за изговарање судбоносног „да“. Склапање брака је потпуно бесплатно, а организатори очекују да ће се пријавити парови из свих крајева Црне Горе али и других земаља.
„Манифестација се организује у циљу очувања и неговања традиционалних вредности, пропагирањем брачне заједнице и породице као веома важне сфере нашег друштва, али и као својеврстан допринос богаћењу културног садржаја града Берана“, наводи се.


Обезбијеђен је свечани ручак и свадбена торта у амбијенту посебно декорисаном за овај дан. У музичком дијелу програма наступиће тамбураши из Бијелог Поља и млади музичари из Берана.