Дјечје празничне чаролије биће одржане у уторак, 26. децембра, од 18.45 часова, у главној улици у Беранама.

„Дружење са Деда Мразом, аниматорима, ликовима из цртаних филмова, само су неки од програма који ће одушевити најмлађе“, наводи се у саопштењу Секретаријата за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране који организују овај догађај.

У плану су, како додају, поклони за најмлађе, као и неизоставан музички програм уз Дјечји хор Музичке школе, који ће позвати дјецу да уз пјесму и плес испрате ову и дочекају 2024. годину.

Наводе да ће програм почети у 18.45.

„Беране је град усмјерен на дјецу, и овим програмом смо жељели да то још једном потврдимо“, поручују из Секретаријата за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране.

„Дјечје празничне чаролије ће бити велика новогодишња прослава за сву дјецу у нашем граду, позивам малишане и њихове родитеље да нам се придруже 26. децембра, да заједно славимо и дружимо се“, поручују из Секретаријата.

„Покровитељ Дјечјих празничних чаролија је Општина Беране, а организатор Секретаријат за културу, омладину и односе са НВО уз помоћ Службе заштите и спасавања и Школе за основно музичко образовање“, наводи се у саопштењу.