Предсједник Скупштине општине Беране, Горан Киковић и чланови Одбора за међуопштинску и међународну сарадњу, Драгомир Ђукић и  Богдан Јоксимовић су 04. јула 2017. године, боравили у посјети Градској општини Чукарица, гдје су  присуствовали  обиљежавању  крсне славе, Силаска  Св. Духа на апостоле – Тројице. Тим поводом они су учествовали  на Литургији у Храму Светог Ђорђа и у традиционланој литији која се кретала улицама Чукарице.

Делегација СО-е Беране је у  наставку присуствовала сјечењу славског колача у згради Општине, гдје се предсједник ГО Чукарица г- дин Срђан Коларић, који је уједно и домаћин славе, обратио присутнима  пригодним ријечима: „Ово је прилика да свима који заједно са нама данас славе пожелим срећу, здравље и успех, и да данашње саборно окупљање буде прилика да стварамо осећај заједништва и жеље да допринесемо бољитку наше Чукарице. Користим прилику да се захвалим свештенству чукаричких храмова и грађанима Чукарице који заједно са нама учествују у обележавању наше славе. Захваљујем се и уваженим гостима, градском менаџеру Горану Весићу, представницима градских општина и институција и нашим братским општинама Источном Новом Сарајеву и Беранама, који су данас са нама, да заједно поделимо радост овог великог празника“,

Честитајући славу, градски менаџер Горан Весић је пожелио да дуго година заједно прославља овај значајни дан.

„Наша мисија је да бринемо о граду и општини. Желим да вам кажем да ћемо ми као град Београд,  наставити да подржавамо Градску општину Чукарица“, рекао је Горан Весић.

Потом су чланови  делегације СО Беране  били гости на радном ручку код  предсједника општине Срђана Коларића и чланова Општинског вијећа Зорана Адамовића и Татјане Видојевић.