Потпредсједник Општине Беране Дамјан Ћулафић уприличио је данас пријем за боксере „Радничког“ из Берана, који су на недавно одржаном првенству Црне Горе у Подгорици узели три златне, пет сребрних и једну бронзану медаљу.

„У лично и у име Општине Беране захваљујем вам што на веома лијеп начин промовишете наш град на такмичењима у земљи и иностранству. Локална самоуправа ће подржавати младе људе који на овакав начин, својим ентузијазмом, радом и постигнутим резултатима промовишу здраве стилове живота, представљају узор осталима и непрестано раде на промоцији Берана, али и Црне Горе“, казао је Ћулафић.

Истакао је да ће Општина Беране, увијек бити на страни спортиста, посебно оних младих и перспективних.

„Морамо наћи средства и могућности да овакве момке и клубове подржимо, како би до краја исказали свој потенцијал и имали услове за рад“, навео је Ћулафић.

Потпредсједник Општине Беране је гостима уручио пригодне поклоне и новчане награде, те поручио да ће и убудуће бити подршка беранским спортистима “како би се спорт у Беранама промовисао на начин који заслужује”.

Тренер БК „Раднички“ Вучић Добрашиновић је казао да је њихов клуб након низа успјеха на такмичењима у земљи и региону, упркос незавидним условима у којима тренирају, стекао статус друге најбоље рангиране екипе у Црној Гори.

„Желим овом приликом да се захвалим Општини Беране на пријему и препознавању и вредновању правих резултата у спорту“, поручио је Добрашиновић и додао да се нада да ће локална управа помоћи да услови у којима момци тренирају буду бољи, како би и у будућности остваривали резултате на које ћемо сви бити поносни.