Предсједник Општине Беране Вуко Тодоровић упутио је честитку поводом почетка нове школске године, ђацима, наставном и осталом особљу школских установа и родитељима.

,,Свим нашим ђацима првацима, основцима и средњошколцима, њиховим родитељима и просветним радницима, у име Општине Беране и у своје име, желим срећан почетак и успјешну нову школску годину.
,, Драги школарци, желим вам да, прије свега, будете здрави и безбрижни, али и да марљиво учите, јер кроз учење растете и постајете бољи људи. Брините једни о другима, истражујте и марљиво учите.

Посебно ми је задовољство да упутим честитку најмлађима међу вама, првачићима “, који први пут сједају у школске клупе. Нека вам први школски дани остану у најљепшем сјећању!“
Поштујте своје учитеље, наставнике и професоре, цијените њихов напор који улажу за вас , како би ви, млади људи израсли у одговорне и вриједне младе људе.Као одговорна локална самоуправа наставићемо и даље да унапређујемо и стварамо боље услове за рад у школским установама”, поручио је предсједник Тодоровић у својој честитки поводом почетка нове школске године.