Поводом недавно одржаног  Балканског првенства за кадете и јуниоре у стоном тенису предсједник Општине Драгослав Шћекић организовао је пријем за чланове СТК ,,Будим“ и ,,Будимља“, који су у саставу црногорске репрезентације освојили бројне медаље.

Према ријечима предсједника Шћекића успјех беранских стонотенисера представља успјех свих нас, којим су показали да је Беране град великих спортиста, спортских колектива и радника.  ,,Освојене медаље на Балканском првенству нека буду само стимуланс за будуће успјехе а локална управа ће свакако бити ту да препозна труд и награди постигнути резултат”- истакао је предсједник Шћекић.

Честиткама се придружио и потпредсједник Општине др Зоран Марсенић, са акцентом на труд и несебично залагања тренера Диjaне Зоњић, која је недавно водила сениорску репрезентацију Црне Горе на Игре малих држава у Исланду, на којима је наша репрезентација узела једну златну, двије сребрне и три бронзане медаље.

Секретар Зоран Јојић честитао је стонотенисерима на постигнутом успјеху и нагласио да је поред професионалног бављења спортом образовање подједнако важно.

На Балканском првенству чланови СТК ,,Будим” и ,,Будимља” постигли су следеће резултате: Алан Јашаровић– прво мјесто екипно, Ивона Петрић– треће мјесто екипно и друго мјесто микс дубл, Марија Вуканић– треће мјесто екипно и друго мјесто женски дубл, Иван Петрић– треће мјесто јуниори екипно, Енедин Исламовић– треће мјесто јуниори екипно.

IMG_5198  IMG_5204