Ћулафић: ,,Најљепши начини да представите заједницу, према мом мишљењу, су култура, спорт и наука. Ви сте протеклих дана својим спортским успјесима то и постигли и зато је Беране данас поносно на вас”

Спортисте из Берана, који су нашу Општину представљали протеклих дана на МОСИ у Новој Вароши, дочекали су предсједник Скупштине Опстине Новица Обрадовић и потпредсједник Општине Дамјан Ћулафић.


,,Желим да вас у своје лично име и у име Општине Беране поздравим и честитам на одличним резултатима и што сте на најљепши могући начин представљали Беране.
Увијек смо били поносни на вас, на спортисте које су на спортским догађајима слали најљепшу слику о нашем граду, па тако и данас. Надам се да ће Општина Берана у наредном периоду наставити да подржава беранске спортисте и спорт”- истакао је на дочеку Обрадовић и пожелио усјех спортистима и у будућем раду.


Добродошлицу спортистима пожелио је и Ћулафић:,,Тога дана, кад смо вас пратили на МОСИ, на уму нам је било само једно- да здраво одете и да се здраво вратите, али ви сте те наше жеље реализовали у мало озбиљнијој мјери. Обрадовали сте нас са преко 15 медаља. Најљепши начини да представите заједницу, према мом мишљењу, су култура спорт и наука. Ви сте протеклих дана својим спортским успјесима то и постигли и зато је Беране данас поносно на вас”- поручио је он.


Предраг Шћекић, помоћник Секретара за спорт, изразио је наду да ће берански спортисти и убудуће низати успјехе а следеће године у Беране донијети још више медаља са МОСИ. Он се такође захвалио свим спортистима и спортским радницима на доброј сарадњи у Новој Вароши.