Предсједник Општине Тихомир Богавац разговарао је данас са предсједником ФК,,Беране“ Небојшом Ђукићем , поводом почетка спортских припрема, разговарао је о активностима и новитетима беранских фудбалера. Према ријечима предсједника Ђукића, припреме за наступајућу прољећну сезону, односно Првенство  Друге фудбалске лиге која званично почиње 6. Марта, водиће Беранац  Душан Јеврић, као шеф Стручног штаба. Помоћни тренери биће Ивица Ћулафић и Бобан Аковић, док ће тренер голмана бити Жућо Милић.

Предсједник Богавац пожелио је срећу предсједнику клуба , стручном тиму и спортистима за почетак припрема, у  нади да ће, сходно квалитетном стручном кадру и играчима, Фудбалски клуб  ,,Беране“ следеће сезоне играти у Првој лиги. Како је казао, Општина Беране, као и до сада, биће ослонац и све планиране и расположиве капацитете улагаће како би  се клубу обезбиједили услови на напредовање и ређање успјеха у сезони која предстоји.

Предсједник Клуба Небојша Ђукић, са поносом је представио стручни штаб и изразио увјерење да ће момци својом квалитетном игром и резултатима клуб водити путем успјеха. Што се  тиче играча, додао је Ђукић,  клуб  ће  наступити у истом саставу, са појачањем од два или три играча.