Почело је гласање за највеће дјечије музичко такмичење “Црна Гора у ритму Европе”. Наше представнице на овогодишњем такмичењу су Јасна Делевић и чланице групе “Дуга” из Берана у чијем саставу су Јана Дробњак, Емилија Јоксимовић, Анђела Марсенић, Ена Ђукић, Душица Дакић, Софија Ђекић и Тијана Стјепановић.

Овај фесривал највећи овог типа у Европи има представнике 16 градова и општина Црне Горе који ће се такмичити за прво мјесто и путовање у земљу коју представљају.

Данас је отворено гласање, а у претходном период снимљен је спот за пјесму са којом ће наше представнице наступити. Ове године град домаћин Ритма Европе је Подгорица, само гласањем за наше такмичарке можемо учинити да се Ритам Европе следеће године одржи у нашем граду што би привукло велики број учесника из наше земље и региона.

Наше представнице су се на камповима који су се одржали у Подгорици припремале за пјесму и коофеографију државе коју ће представљати. Кроз овај вид неформалног образовања оне су поред такмичарског дијела стекле велико искуство у пјесми и плесу, као и дружење са осталим учесницима овог такмичења из осталих градова Црне Горе.

Продукцијски тим музичког фестивала „Ритам Европе“ је 13. маја завршио снимање спота за пјесму којом ће се наш град и представнице такмичити. Спот је снимљен на три локације у Беранама и то: Центар града, кућа Гавра Вуковића и Јасиковац

Представнице нашег града на овогодишњем такмичењу на којем учествује 16. црногорских општина представљаће Јерменију са пјесмом Qами Qами у извођењу Малене побједнице прошлогодишње ђечије евровизије.

За наш град и представнице можете гласати тако што ћете укуцати “ПЈЕСМА 10” и послати на број 14741. (Са једног броја можете послати неограничен број порука)

Датум телевизијског преноса “Црна Гора у ритму Европе” је субота 11. Јун у 20 часова на РТЦГ1.

Гласајте за наше представнице