У Беранама се овог викенда игра други квалификациони турнир у е-Фудбалу и моду 1v1 који организује Савез електронских спортова Црне Горе уз подршку Општине Беране. Љубитељи симулације фудбала окушаће своје умијеће у овој игрици и покушати да обезбиједе себи једно од пет мјеста, колико је планирано да буде финалиста са овог турнира на главном који ће бити одржан у Подгорици 21. августа.

Фото Промо

„С приморја се селимо на сјевер, тачније у Беране. Тамо ћемо уз подршку Општине Беране организовати друге квалификације одакле пет најбољих играча иду у финале. Завршни – финални турнир биће у Подгорици, побједник истог, поред награде од 1.000 еура имати прилику и да учествује на Европском првенству у Подгорици од 7. до 9. септембра гдје је наградни фонд 10.000 еура и на Балију у децембру на Свјетском првенству чији је наградни фонд 50.000 еура. Циљ је да посјетимо све регије Црне Горе и стварно кроз квалификације одаберемо најбољег играча који ће нашу земљу представљати на предстојећим такмичењима“, поручио је Филип Шоћ, предсједник СЕСЦГ.


Турнир ће се играти 14. августа, а сви заинтересовани могу се пријавити на линку:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScakcqybiKvaqLTgG_q1f9XV6BNl3-rJ-26tGERNBSKxLJMVQ/viewform?fbclid=IwAR0IuO5KXyy4scAYCs3VxEqrb4YNbJCum_pFqMHbzW6Au-qwiABwhnDSQ6E