Рукометашице клуба „Беране 2003“ и рукометаши Иванграда учествоваће од 19. до 22. априла, као представници Берана и Црне Горе, на међународном турниру у Дуделанжу гдје ће им ривали бити најбоље екипе из 20 европских земаља попут Француске, Њемачке, Шведске…

Најбољи берански рукометаши и рукометашице вечерас су отпутовали у луксембуршки град Дуделанж (са којим Беране има побратисмке односе) гдје их очекује учешће на турниру Youth cup Dudelange на којем ће представљати свој град и своју државу.

Њиховом испраћају, који је организован испред зграде Општине Беране, присуствовао је и предсједник општине Драгослав Шћекић, заједно са ресорним секретаром за спорт Гораном Фолићем. Локална управа је обезбиједила један дио средстава за одлазак наших рукометних представника на ово престижно спортско такмичење међународног карактера.

Према ријечима Предрага Шћекића предсједника Управног одбора РК „Иванград“, највеће заслуге за учествовање рукометашица и рукометаша на поменутом турниру припадају нашем Беранцу Микију Вујовићу, који живи и ради у Луксембургу и његовој организацији „Together Montenegro“.