Поводом усељења ДОО ,,Бенерго“ у нове реновиране просторије на Стадиону малих спортова, данас је организован симболичан пријем којем су присуствовали предсједник општине Беране Драгослав Шћекић, предсједник Скупштине општине Беране Новица Обрадовић, потредсједник Раде Кљајић,  старјешине,  службеници и други .

Том приликом директор Бенерга Радомир Михајловић у својству домаћина поздравио је све присутне и захвалио се свима који су дали допринос да  ово Друштво , основано за потребе искоришћавања хидро потенцијала са градског и сеоских водовода у циљу производње електричне енергије,   почне са радом:

,, Са поносом могу да вас информишем да ускоро потписујемо концесиони уговор са Владом Црне Горе за прву планирану хидроцентралу ,,Миоље Поље“,  за коју је пројекат у завршној фази. У току је  тендер за набавку опреме а отварање понуда је седмог новембра. Такође, прибавили смо све сагласности и обезбиједили неопходну документацију за изградњу далековода за поменуту хидроцентралу, у дужини од око 2,5 километра. Такође, очекује се и добијење енергетске дозволе за другу мини хидроцентралу коју планирамо да изградимо на калударско-ржаничком водоводу. У протеклом периоду одржали смо и састанке са потенцијалним, иностраним инвеститорима. “- истакао је Михајловић у свом обраћању