Предсједник Општине Драгослав Шћекић организовао је пријем за репрезантативца Кристијана Матковића, члана Атлетског клуба ,,Лим“ из Берана, који ће заједно са клубским колегом Николом Зиндовићем представљати Црну Гору на првим Европским Олимписким играма у Бакуу, главном граду Азербејџана.

Предсједник Шћекић изразио је задовољство што су међу репрезентативцима наши Беранци, који својим оствареним резултатима на најбољи начин промовишу свој град. Пожелио је лијеп и успјешан боравак у Азербејџану, са надом да ће донијети са собом олимпијску медаљу.

Када је ријечи о очекивањима тренера АК ,,Лим „ Зорана Јојића, циљ је да Матковић оствари црногорски рекорд и припреми терен за Европско првенство. Како је навео, то би био изузетан успјех како за Беране тако и за државу. Кристијан Матковић је већ четврту годину за редом сениорски првак Црне Горе у троскоку.

Матковић захвалио је предсједнику Шћекићу и потпредсједнику др Зорану Марсенићу на пријему, и нагласио да ће дати све од себе да из Азербејџана донесе медаљу.

matkovic 1 matkovic 2 matkovic 3