Општина Беране, у сарадњи са Управом јавних радова, наставила је са активностима на асфалтирању градских, али и улица у приградским насељима.  Завршено је асфалтирање треће траке у улици Миљана Томичића, односно дио од Аутобуксе станице до скретања ка Дому здравља, улице Мирка Арсенијевића и улице у насељу Пешца, која је повезана са магистралним путем. Предсједник Општине Тихомир Богавац са сарадницима обишао је завршене радове.

 У улици Миљана Томичића у склопу радова постављани су тротоари . Унапређење путне инфраструктуре у овом дијелу града умногоме ће допринијети  растерећењу саобраћајних гужви.

Улица Мирка Арсинијевића је дуги низ година имала проблем са атмосферском канализацијом, који је овом приликом  трајно ријешен. У склопу радова постављени су  тротоари и упојни бунари.

Предсједник Богавац, такође је обишао радове и на мосту у Шекулару, који су у завршној фази. Према ријечима извођача радова, окончање радова на изградњи моста се очекују у најкраћем року. Мост је недавно, приликом елемантарних непогода, однијела бујица, али изградњом новог мјештанима Шекулара, односно засеока Лазе, поново ће бити олакшано функционисање на овом путном правцу.

 Он је истакао да ће локална самоуправа наставити са побољштањем путне инфраструктуре, као једним од  од важних чинилаца и за развој пољопривреде, како би се грађанима омогућило лакше функционисање и рад  у руралним подручјима.