,,Поносни смо што смо имали привилегију да похађамо беранску Гимназију и да уткамо један део нас самих у њену историју. Донирање средстава за реконструкцију амфитеатра наш је начин да допринесемо да ова Гимназија настави да исписује своје блиставе редове на радост неких будућих генерација које тек долазе“, саопштили су из Фондације ,,Fashion company“ , која је у сарадњи са Секретаријатом за привреду, развој и инвестиције Општине Беране, донирала средства којима је преуређен амфитеатар Гимназије ,,Панто Малишић“. Вриједном донацијом извршено је  пресвлачење тапацира на фотељама у амфитеатру, у циљу доприноса удобности и естетици овог простора.

,,Период проведен у беранској Гимназији ,,Панто Малишић” нераскидиви је део нас: емотивни дани одрастања, место оних најлепших дружења, место где смо се учили међусобном уважавању и поштовању и ширили видике, радознало загледани у будућност. Од свог настанка до данас светионик знања креативним и мудрим генерацијама које су кроз њу пролазиле, беранска Гимназија свој препознатљиви дух дугује квалитетним ученицима који су кроз њу прошли, сјајним професорима који су своје ђаке стрпљиво и с љубављу подучавали, као и фантастичним појединцима који су школом руководили“, наводи се у саопштењу Фонфације.

Сарадња Фондације ,,Fashion company“ и  Општине Беране представља сјајан примјер како заједнички напор може допринијети побољшању услова у образовним установама.