Беране је поново добило позориште. После неколико деценија аматери беранског позоришта Центра за културу премијерно су извели комад француског писца Жоржа Фејдоа ,,Идемо у Лов”. За ову комедију драматургију и режију радио је Горан Бјелановић, уз одличну асистенцију Давида Дољанице.

,,Идемо у лов” је комедија који описује брачни пар из прве половине 20. вијека. Леонтина, отмена госпођа аристократских манира дошла је до сазнања да јој муж није вјеран. Под изговором да иде у лов господин Дишотел иде својој љубавници. Леонтина решава да му се освети искористивши удварање најбољег пријатеља свога супруга, доктора и пјесника господина Морисеа. Дух бордела, љубавних интрига и француског шарма проткана кроз три чина подигла је беранску публику на ноге. У представи су играли берански аматери: Предраг Шћекић, Марко Радојевић, Ирина Кастратовић, Дајана Богавац, Марија Иритано, Ребека Чиловић, Васко Драговић, Паола Иритало, Милена Ђукић и Дарко Пантовић.

Сценографију за представу радили су Ирвин Масличић и Асмер Руговац, костиме Јасмина Цвијовић, расвјету Асмер Руговац, док се за дизајн звука побринуо Осман Заимовић.

Предства је реализована у продукцији ЈУ ,,Центра за културу“ Беране, под покровитељством Министарства културе Црне Горе и Општине Беране.

Осим премијерног приказивања 29. јула представа је репризирана 30. јула.