У сусрет предстојећим  празницима, Општина Беране, са задовољством обавјештава јавност да ће, у парнерству са привредницима са територије општине али и  пријатељима који послују у другим црногорским градовима и у Србији, обрадовати малишане, који похађају  неку од школа на приградском или сеоском подручју општине Беране. Акцијом ће сваки ђак пјешак добити обућу за хладне зимске мјесеце.

Основци, од првог до деветог разреда, основних школа у Лубницама, Штитарима, Шекулару, Доњој Ржаници, Полици, као и дјеца подручних одјељења три градске школе: Доње Луге, Будимља, Петњик, Дапсићи, Лужац, Буче, Виницка, Долац, Горње и Доње Заостро биће обухваћени овом акцијом.

Овом акцијом, неће бити обухваћени ђаци три градске матичне школе.

Користимо прилику да позовемо све привреднике из Берана, да се придруже Акцији и да донирају новац , како би акцију спровели у цјелости у што краћем року, а на задовољство свих нас.

Заинтересовани привредници могу се јавити  Секретаријату за привреду, развој и  инвестиције Општине Беране, до  краја следеће радне недеље, у терминима од 7- 15 часова.