Богат позоришни дан планиран је у Центру за културу у Беранама, у сриједу, 10. јула 2024. године. Тога дана на сцени Центра за културу у 11 часова, биће изведена позоришна представа за дјецу „Маштошумске питалице“.

      Ријеч је о мини мјузиклу, једној разиграној , распјеваној интерактивној представи, која је намијењена узрасту дјеце од три  и више година. Представа је рађена у продукцији  „Моникарт“ из Београда. Ова представа повезује садашњост и прошлост  кроз познате ликове из бајки  и истиче важност учења и образовања. Текст потписује Славица Љујић, а режију Моника Ромић, које и играју у представи са Николом Угриновићем

         У продукцији позоришне куће „Моникарт“ из Београда, у вечерњем термину 10. јула 2024. године у 20 часова, на сцени Центра за културу у Беранама, биће одиграна  позоришна представа „Повратак откачених“. У питању је комедија (водвиљ) мјузикл, настала као одвојен  наставак представе „Откачене“ која је освојила публику актуелним темама, шареноликим ликовима, препознатљивим из свачије свакодневнице. У представи играју: Моника Ромић, Борис Миливојевић, Славица Љујић, Јована МладеновићАлександар Којић и Даница Радуловић. Специјални гост је Игор Лазић-Нигор, а гост из офа Милорад Милинковић. Текс је написала Славица Љујић, а режију, сценографију и избор музике потписује Моника Ромић. 

         Ови програми се одвијају у оквиру „Беранског културног љета“ у организацији  Центра за културу, под покровитељством Општине Беране.

За обје представе улаз је слободан . Добродошли.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *